×
New Order

"Mari Saya Kongsikan Seni Bagaimana Anda Boleh Jana Pendapatan Melalui Blog!


Hai, saya Rahman Basri.

Hari ini saya nak share satu strategi yang anda boleh gunakan jika anda jana duit tambahan dengan bisnes online pada tahun 2020 ini.

Kat Malaysia, strategi ni mungkin orang kata dah ketinggalan zaman, dah tak advance..

Tapi kalau di luar negara, masih ramai lagi gunakan strategi ini untuk hasilkan jualan 5 angka, yang 6 angka sebulan pun ada.

Ini adalah antara strategi yang saya selalu gunakan sejak tahun 2010 lagi iaitu strategi blog marketing.

Saya dapati walaupun setiap tahun ada sahaja strategi baru yang muncul seperti instagram live, facebook live, messenger bot dan lain-lain..

Namun tidak dinafikan blog marketing ini masih kekal relevan dan boleh bantu buat duit secara online.

Jadi sangat rugi jika anda abaikan strategi ini pada tahun 2020.

Buktinya, tahun lepas salah seorang student saya berjaya hasilkan RM1juta jualan untuk produk beliau dengan menggunakan hampir 90% pemasaran melalui blog.

Jualan produk berjaya cecah jualan RM1 juta tahun ini. Kaedah promosi 90% adalah melalui blog.

Zul Ariffin
Zul Ariffin Entreprenuer

Dan beberapa bulan lepas saya ada buatkan satu blog untuk wife saya.

Pada asalnya saya setup blog ini saja untuk cuba-cuba jer.

Semua content artikel yang ada di dalam blog beliau adalah daripada blog saya sebelum ini. Saya duplicate sebijik-sebijik.

Saya cuma tukarkan Link Affiliate menjadi link affiliate wife saya.

Beberapa hari lepas, bila saya login ke dalam akaun beliau, ini hasilnya..

Selepas saya setup blog, saya ada lakukan promosi melalui Facebook.

Ini penting untuk bawa orang untuk baca artikel-artikel di dalam blog tersebut.

Wife saya ni surirumah sepenuh masa.

Dengan adanya blog yang saya tolong setup kan untuk beliau, sekurang-kurangnya ada lagi duit tambahan masuk ke akaun bank beliau secara pasif. Bolehlah buat saving atau nak kirim kat famili di kampung.

Selagi blog tersebut wujud dan produk yang dipromosikan melalui blog tersebut masih valid, Insyaallah ada peluang untuk terus generate income secara berterusan.

Jadi bagi anda yang nak buat duit tambahan setiap bulan.. Saya sarankan anda mula setup blog anda hari ini.

Kemudian anda buatlah marketing tarik pelawat datang ke blog tersebut. Sehari anda keluarkan budget iklan di Facebook ads dalam RM10-RM50 pun dah ok.

Blog sebegini biasanya akan beri pulangan bukan on the spot.

Tapi selepas seminggu, sebulan, 2 bulan dan seterusnya anda akan tengok ia akan mula buat jualan sikit demi sikit.

(Dengan syarat anda kena buat marketing tarik pelawat datang ke blog tersebut. Bukan sekadar goyang kaki tak buat apa-apa.)

Lihat result di atas.

Ini antara sebahagian hasil yang diperoleh oleh student saya, En Mahmud Roslan selepas saya tunjukkan cara setup blog yang boleh buat duit secara konsisten.

Nak Miliki Blog Sendiri Yang Boleh Buat Duit?

Jika anda nak miliki blog yang boleh hasilkan income kepada anda..

Saya boleh bantu tunjukkan cara bagaimana untuk anda bina blog anda sendiri.

Saya ada sediakan tutorial step by step bagaimana untuk anda lakukan daripada zero. Lihat ini:

Apa yang bakal anda belajar nanti ialah:

  • Bagaimana melakukan pemasangan blog dengan cara mudah. Step by step dari zero sampai blog anda siap!
  • Bagaimana membina artikel blog dengan lebih mudah & pantas walaupun anda tidak pernah menulis artikel blog sebelum ini.
  • 9 contoh portal yang boleh jadi sumber rujukan untuk anda menghasilkan artikel yang berkualiti dan viral.
  • Contoh produk yang anda boleh terus jual dan jana komisyen untuk jualan yang anda hasilkan.
  • Strategi zero cost marketing bagaimana menarik pelawat datang ke blog anda. Semakin ramai pelawat yang datang blog anda, semakin tinggi potensi untuk anda jana income di blog anda.

Jadi dengan adanya panduan ini, anda boleh jimat masa untuk hasilkan blog anda sendiri. Bahkan, anda pun boleh terus mulakan hari ini.

Berapa Harga Untuk Miliki Panduan Seni Blog Ini?

Anda jangan bimbang kerana saya ada berita baik buat anda!

Hari ini saya ada offer istimewa.

Anda hanya perlu bayar RM100 RM40 sahaja!

Ya RM40 sahaja dan anda akan dapat panduan seni blog yang bakal mendedahkan strategi bagaimana untuk anda buat duit melalui blog. 

Bukan itu sahaja.

Anda juga akan dapat satu lagi pakej berikut..

 

Panduan Seni Facebook Group

'Seni Facebook Group' ini adalah antara strategi zero cost marketing yang saya belum pernah dedahkan di mana-mana kelas saya sebelum ini. Dan, saya ada bercadang untuk jualkan panduan ini dengan harga RM100 kelak.

Tapi anda sangat bertuah hari.. Dengan menempah panduan Seni Blog, anda juga bakal mengetahui strategi zero cost dan miliki panduan ini secara percuma!

Harga istimewa cuma
RM100 RM40 sahaja!

Ya. Anda hanya perlu bayar RM40 sekali untuk memesan Panduan Seni Blog ini beserta dengan bonus di atas!

Pelaburan ini adalah sangat rendah berbanding dengan potensi income yang bakal anda peroleh kelak, Insyaallah.

Servis Pemasangan Blog (Optional)

Jika anda nak jimat masa & tenaga untuk miliki blog yang boleh hasilkan income kepada anda..

Saya boleh bantu setupkan blog anda. Apa yang bakal anda peroleh nanti ialah:

  • Blog yang sudah siap sedia dengan lebih 20 artikel.
  • Subdomain khas untuk blog anda jadi anda boleh jimat duit kerana sudah tidak perlu melanggan domain & hosting baru.
  • Produk yang anda boleh terus jual dan jana komisyen untuk jualan yang anda hasilkan.
  • Anda bebas untuk menambah artikel baru di blog ini juga kelak.

Bayangkan, untuk menulis 1 artikel sahaja biasanya anda terpaksa ambil masa 2-3 jam. Jadi dengan Servis Pemasangan Blog ini, anda dah boleh jimat masa, tenaga dan kos anda.

Anda pun boleh terus mulakan hari ini.

Untuk dapatkan servis pemasangan blog ini, anda hanya perlu tambah serendah RM300 RM100 sahaja!.

Jadi total pelaburan anda hari ini cuma RM140 untuk anda miliki Panduan Seni Blog beserta pakej pemasangan ini.

Ya RM140 sahaja dan anda akan terima blog yang sudah ready dengan lebih 20 artikel yang siap sedia untuk anda gunakan, beserta Panduan Seni Blog.

Klik salah SATU butang di bawah untuk buat tempahan sekarang!

Seni Blog
RM 40
Panduan Seni Blog
 
Seni Blog (Upgrade)
RM 140
Panduan Seni Blog
Servis Pemasangan Blog

FAQ

Soalan lazim tentang Panduan Seni Blog

  • q-iconSiapa yang sesuai dengan panduan ini?

    Panduan ini pada asalnya saya hasilkan untuk bantu surirumah buat duit tambahan sekurang-kurangnya RM1k – RM3k setiap bulan.

    Namun begitu, jika anda yang dah bekerja tapi mempunyai impian untuk ada duit tambahan, maka anda juga sesuai untuk gunakan panduan ini.

    Teknik yang saya tunjukkan di dalam panduan ini sesuai buat anda yang masih beginner dan intermediate dengan bisnes online.

  • q-iconBerapa yuran akses Panduan Seni Blog ini?

    Harga normal untuk panduan Seni Blog ini ialah RM100. Harga akan berubah mengikut waktu. Pembayaran hanya perlu dibuat sekali dan anda boleh access kepada new updates dan case study untuk seumur hidup.

  • q-iconBerapa total bajet untuk bina blog sendiri?

    Kalau anda dah ada domain & hosting, anda cuma perlu belanjakan RM40 pada course Seni Blog untuk dapatkan tutorial cara hasilkan blog anda.

    Kalau belum ada, saya akan tunjukkan cara untuk setup hosting dan domain pada harga lebih kurang RM150 setahun. Jadi, total yang anda perlu belanjakan ialah dibawah RM200.

  • q-iconSaya takda pengalaman bina blog, boleh ke?

    Panduan Seni Blog distruktur khas untuk level beginner dan intermediate. Tiada masalah langsung walaupun anda tak pernah bina blog sendiri sebelum ini.

    Saya dah susun tutorial secara step by step untuk guide anda dari zero hingga ke launching blog anda.

    Kalau buat betul – betul, 1 hari je boleh siap blog anda!

Seni Blog
RM 40
Panduan Seni Blog
 
Seni Blog (Upgrade)
RM 140
Panduan Seni Blog
Servis Pemasangan Blog